Terrasse

Hos Pøckel Tømrer & Snedker ApS laver vi din terrasse præcis som du vil have den. Skulle du have brug for opsætning af hegn så du kan nyde det gode vejr og din have uden afbrydelser, så tilbyder vi også det.

Når du skal anlægge en træterrasse er der mange overvejelser at tage op, Her hjælper vi gerne med rådgivning og vejledning.

Kontakt os i dag

Terrasse i høj kvalitet

Vi sætter en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde både vi og kunden kan være stolte af. Vi forstår at terrasser kan variere meget i design. Heldigt for dig har vi god erfaring med at bygge terrasser, så vi kan være behjælpelige med at bygge lige den terrasse du har i tankerne. Når vi udfører en opgave for vores kunder er vi ikke tilfredse med resultatet, før kunden er det. Af den grund går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde når det gælder terrasser. Og derfor kan du sikre dig at opgaven altid er udført ordentligt når vi er færdige.

Opsætning af træterrasser i Hornbæk

Da vi har rødder i Hornbæk arbejder vi primært i og nær dette område. Så skal du have lavet en træterrasse med hjælp fra en tømrer, hjælper vi gerne. Vi har i flere år hjulpet kunder med opsætning af træterrasse i Hornbæk, og kan med sikkerhed også hjælpe dig.

Spørgsmål til terrasse

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde i henholdsvis til terrasser eller har du spørgsmål angående terrasser eller andet tømrer relateret er du velkommen til at kontakte os på tlf: 53 81 56 11 eller e-mail martin@poeckel.dk, så vil vi forsøge at hjælpe dig så godt vi kan.

Få et uforpligtende tilbud på en terrasse

Så står du og mangler hjælp til at bygge din terrasse så har du fundet det rette sted. Det vil glæde os at hjælpe dig med at bygge din drømme terrasse så du kan nyde sommeren til det maksimale. Du er velkommen til at kontakte os på tlf: 53 81 56 11, e-mail martin@poeckel.dk eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud på din nye træterrasse.