Om Pøckel Tømrer & Snedker

Ærligt og tillidsfuldt håndværk

Hos Pøckel Tømrer & Snedker leverer vi ærligt og tillidsfuldt håndværk til private og erhverv. Det har været drømmen og målet siden Martin Pøckel startede virksomheden og udførte vores første opgave i 2015.

Faglig stolthed og de rigtige løsninger  

Med faglig stolthed og fokus på de rigtige løsninger, udfører vi tømrer og snedkeropgaver, der skaber værdi og glæde hos vores kunder.

Vi rådgiver om de bedste løsninger, og sætter en ære i at udføre vores håndværk i bedste kvalitet og til aftalt tid.

Kærlighed til håndværket

Vi driver virksomheden baseret på gode dyder med kærlighed til håndværket. Vi er bevidste om, hvilke opgaver der ligger inde for vores kompetenceområder, og vi er ikke for stolte til at sige nej til en opgave, hvis vi ved, at vi ikke er de rigtige til at løse dem.

Vi går efter de unikke kundeoplevelser  

Vi er eksperter når det handler om tømrer og snedkerarbejde. Det forpligter, og vi er derfor opmærksomme på alle dele af opgaven, så du som kunde altid står tilbage med den rigtige løsning og en unik kundeoplevelse.

Vi er stolte af vores rødder i Hornbæk​

Vi er stolte af vores rødder i Hornbæk og vi er bevidste om at de opgaver vi løser i lokalområdet, er springbræt til vækst.

Vi er medlem af Dansk Håndværk  

Siden vores opstart i 2015 har vi været medlem af Dansk Håndværk, for at signalere at vi mener det, når vi siger kvalitet og tillid. 

Derfor er vi som medlemmer af Dansk Håndværk omfattet af Dansk Håndværks Garantiordning – Håndværkergaranti.

Du kan læse meget mere om ordningen på www.håndværkergaranti.dk