Tagarbejde

Tagarbejde i Hornbæk og omegn

Hos Pøckel Tømrer & Snedker ApS tilbyder vi tagarbejde i Hornbæk og omegn. Vi tilbyder reparation, renovering og etablering af nyt tag til alle vores kunder.

Hos os kan du være sikker på en grundig, kompetent og god løsning.

Kontakt os og hør mere

Tagarbejde i høj kvalitet

Hos Pøckel Tømrer & Snedker ApS sætter vi en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde både vi og kunden kan være stolte af. Kvaliteten på vores arbejde er noget vi ikke går på kompromis med. Derfor kan du sikre dig at opgaven altid er udført ordentligt når vi er færdige.

Har du spørgsmål til arbejdet eller arbejdsprocessen er vi mere end klar til at guide dig igennem processen. Samtidig hvis du har brug for vejledning eller rådgivning angående tagkonstruktion hjælper vi også gerne så det endelige produkt bliver præcis som du forestiller dig det.

Tagarbejde med kunden i fokus

Ved Pøckel Tømrer & Snedker ApS sætter vi kunden i fokus, og vi er ikke tilfredse, før vores kunder er det. Før processen sættes i gang, sørger vi altid for at få en grundig og produktiv samtale med kunden om deres ønsker og forventninger til tagarbejdet. På den måde ved vi, hvordan vi kan udføre et arbejde kunderne kan blive glade for. Og samtidig undgår vi misforståelser.

Få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Hvis du mangler hjælp med konstruktion af nyt tag eller andet tømrerarbejde i Hornbæk området har du fundet det rette sted. Du velkommen til at kontakte os på tlf: 53 81 56 11, e-mail martin@poeckel.dk eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud på et nyt tag.