Ombygning

Hos Pøckel Tømrer & Snedker ApS tilbyder vi ombygning af dit hus. Synes du at huset trænger til en makeover og nyt liv? Så er en ombygning måske noget du burde overveje.

Med ombyg kan du få bedre indretning og fordeling af rummene i dit hus. Måske vil du fjerne skillevægge for at gøre nogle rum større og mere åbne. Det er meget populært at vælte vægge mellem køkkenet og tilstødende rum, så man ender med mere spiseplads og lys i form af et køkkenalrum. En anden mulighed er at fjerne gangene i dit hus. Gange har ingen funktion ud over, at udfylde kvadratmeterne i dit hjem, hvilket du kunne bruge på mere nyttigt plads. Ved at fjerne væggene mellem gangene og værelserne skaber du et mere åbent hus, med mere plads og større værelser.

Kontakt os og hør mere

Fordele ved ombyg

Der er en masse muligheder når det gælder ombygning af dit hus og det er ofte billigere end at flytte i noget nyt. Hvor meget billigere det er kommer selvfølgelig an på opgaven og lokationen af huset. Hvis du har brug for flere kvadratmetre i dit hus, tilbyder vi også tilbygning.

Ombygning af høj kvalitet

Når du bestiller ombyg hos Pøckel Tømrer & Snedker ApS kan vi garantere at arbejdet bliver udført omhyggeligt og med stor fokus på kvalitet. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, er vi heller ikke tilfredse. Derfor gør vi altid vores ypperste for at ombygningen er præcis, som kunden vil have det.

Ombygning i Hornbæk og omegn

Vi har hjulpet mange kunder med ombygning i Hornbæk og nærtliggende områder. Har du en opgave i området hjælper vi hellere end gerne. 

Få et uforpligtende tilbud på en ombygningsopgave

Leder du efter en tømrer der kan klare din ombygningsopgave? Så har du fundet det rette sted. Kontakt os på tlf: 53 81 56 11, e-mail martin@poeckel.dk eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud på en ombygning.